 Én úgy szeretem a gofrit, ha egy kicsit ropogós a felülete. Van, akinek mindegy. Általában nem szoktam előre megsütni, így ahogy sül, úgy esszük. Eddig rácsra raktam sülés után, így nem puhul meg annyira, mintha tányérra, vagy egymásra raknám, de ez sem az igazi. Nemrég felfedeztem, hogy ha a légkeveréses edényt bekapcsolom, de a hőmérsékletet minimumra állítom, a megsült gofrit a rácsra teszem, akkor amíg sül a következő, pont annyira hűti le a ventillátor, hogy kicsit ropogóssá válik. Ha nincs ilyen edényünk, de van a sütőben légkeverés, akkor a hőmérsékletet nem, csak a légkeverést kell bekapcsolni és a megsült gofrikat a rácsra tenni.
Én úgy szeretem a gofrit, ha egy kicsit ropogós a felülete. Van, akinek mindegy. Általában nem szoktam előre megsütni, így ahogy sül, úgy esszük. Eddig rácsra raktam sülés után, így nem puhul meg annyira, mintha tányérra, vagy egymásra raknám, de ez sem az igazi. Nemrég felfedeztem, hogy ha a légkeveréses edényt bekapcsolom, de a hőmérsékletet minimumra állítom, a megsült gofrit a rácsra teszem, akkor amíg sül a következő, pont annyira hűti le a ventillátor, hogy kicsit ropogóssá válik. Ha nincs ilyen edényünk, de van a sütőben légkeverés, akkor a hőmérsékletet nem, csak a légkeverést kell bekapcsolni és a megsült gofrikat a rácsra tenni. 2010. május 21., péntek
Gofri
 Én úgy szeretem a gofrit, ha egy kicsit ropogós a felülete. Van, akinek mindegy. Általában nem szoktam előre megsütni, így ahogy sül, úgy esszük. Eddig rácsra raktam sülés után, így nem puhul meg annyira, mintha tányérra, vagy egymásra raknám, de ez sem az igazi. Nemrég felfedeztem, hogy ha a légkeveréses edényt bekapcsolom, de a hőmérsékletet minimumra állítom, a megsült gofrit a rácsra teszem, akkor amíg sül a következő, pont annyira hűti le a ventillátor, hogy kicsit ropogóssá válik. Ha nincs ilyen edényünk, de van a sütőben légkeverés, akkor a hőmérsékletet nem, csak a légkeverést kell bekapcsolni és a megsült gofrikat a rácsra tenni.
Én úgy szeretem a gofrit, ha egy kicsit ropogós a felülete. Van, akinek mindegy. Általában nem szoktam előre megsütni, így ahogy sül, úgy esszük. Eddig rácsra raktam sülés után, így nem puhul meg annyira, mintha tányérra, vagy egymásra raknám, de ez sem az igazi. Nemrég felfedeztem, hogy ha a légkeveréses edényt bekapcsolom, de a hőmérsékletet minimumra állítom, a megsült gofrit a rácsra teszem, akkor amíg sül a következő, pont annyira hűti le a ventillátor, hogy kicsit ropogóssá válik. Ha nincs ilyen edényünk, de van a sütőben légkeverés, akkor a hőmérsékletet nem, csak a légkeverést kell bekapcsolni és a megsült gofrikat a rácsra tenni. 
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Bejegyzések
Bejegyzések
 
 
Szia Aliz! Nagyon jól néz ki. :) Amint lesz gofrisütőm, biztosan kipróbálom. :)
VálaszTörlés