Vannak ételek, amelyek azonnal megfognak, mert van bennük valami érdekes, legyen az egy szokatlan hozzávaló vagy párosítás, vagy valamilyen érdekes elkészítési mód. Mielőtt rátaláltam erre a receptre, már nagyon régen, már ismertem a rántott tojást, de azt előtte meg kell főzni, és végül is csak egy főtt tojás marad, a panír ellenére is. Gyerekként nem nagyon szerettem a húst, de rántva igen, mégpedig a panír miatt. Mit adott volna a nagymamám ezért a receptért azokban a régi, hússzűke időkben, amikor gyakrabban ettünk hagyományosnak mondható főzelékeket, mint manapság, többnyire üresen, friss kenyérrel, és nem csak azért, mert nem telt volna húsra, de valahogy az inkább a hétvége privilégiuma volt. Milyen jó lett volna egy-egy ilyen rántott tojás, amihez alapanyag mindig volt otthon. Én ezt az ételt akár egy szelet rántott hús helyett is szívesen megeszem, mert leginkább a panír az, amit a rántott ételekben szeretek. (Persze nem mindenki osztja ezt a véleményemet a családban, de ez a tojás még kritikus családtagjaimnál is jó helyezést ért el.)
Ezt is, mint minden igazán bevált kedvencünket a honlapom őskorában már közzétettem. Még nem voltak olyan vonzóak a képek, talán ezért is próbálták ki kevesen - gondolom én - ugyanis senkitől nem kaptam se jó, se rossz visszajelzést. Van még ezen kívül is néhány ismétlésre méltó recept, ezeket majd időnként előveszem és újra fényképezem. Tovább a recepthez >>>
Ezt is, mint minden igazán bevált kedvencünket a honlapom őskorában már közzétettem. Még nem voltak olyan vonzóak a képek, talán ezért is próbálták ki kevesen - gondolom én - ugyanis senkitől nem kaptam se jó, se rossz visszajelzést. Van még ezen kívül is néhány ismétlésre méltó recept, ezeket majd időnként előveszem és újra fényképezem. Tovább a recepthez >>>
Remek, ilyet még nem ettem
VálaszTörlésBianka! Próbáld ki!:) Először 1 darabbal próbáltam ki, aztán azonnal készítettem még 4-et.:)
VálaszTörlés