Mindjárt nyakunkon az eperszezon, készülnének az újabb epres finomságok, de még porosodnak tavaly készült epres receptek a gépemben, így leporolom őket és közzé teszem. Hetente kapom az Egyperces hírleveleket, ez is abból való. Tulajdonképpen nem más, mint tejberizs eperrel töltve, darált dióba forgatva és forró olajban pillanatok alatt megsütve, friss eperöntettel. A recepttől annyiban eltértem, hogy a tejberizst nem zacskós rizsből készítettem. Eredetileg 2 személyre szól ez a mennyiség, de ha csak desszert lesz belőle, akkor többnek is jut belőle. Tovább a recepthez >>>
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Mekkora ötlet és milyen finom lehet. Csodás, de megkostólnám
VálaszTörlésNagyon-nagyon guszta! Azt hiszem nekem is el kell vándorolnom eperért. :)
VálaszTörlésMi ez az egyperces hírlevél?
Bianka!
VálaszTörlésKöszönöm szépen a megjegyzést.:)
Pixie Pie!
http://www.egyperces.hu Mindenféle témában vannak hírlevelek. Én a "receptekre" iratkoztam fel, így minden pénteken kapok egyet. Van archívum is, ott is meg lehet találni a régebbieket, de ez a pénteki időzítés nagyon jó, mert pont akkor kapom, amikor a hétvégi főzést tervezem. Már több receptet kipróbáltam, egész jók szoktak lenni.:)