JellyPages.com

2010. április 29., csütörtök

Baconos-sajtos rakott csirke

-->
Ezt a receptet, vagy ennek valamelyik változatát, talán már mindenki elkészítette legalább egyszer. Még a 90-es évek közepén, amikor már számtalan recept kipróbálásán is túl voltam, ettem először ezt a fajta csirkét a rokonoknál. Annyira ízlett, hogy utána nagyon sokszor került ez az étel az asztalunkra. Ha valaki csirkemellből akar olyan étel készíteni, ami nem munkaigényes, nagyon finom, előre elkészíthető, ami még másnap hidegen is pont olyan jó, mint frissen és melegen, ami épp úgy lehet egy ünnepi húsétel, mint felszeletelve egy hidegtál része, akkor a sajtos-rakott csirke a legjobb választás. Egy csak sajtos változat már rég felkerült az oldalamra, de kicsit felturbózva baconnel a 2 évvel ezelőtti karácsonyi vacsoránk része volt. (Hogy régen készült, az látszik a képek minőségén is.) Tovább a recepthez >>>

1 megjegyzés: