JellyPages.com

2009. december 10., csütörtök

Tésztás zöldborsó


Szeretem a változatos köreteket. Még a krumplipürét is legtöbbször megbolondítom valamivel. Ezt a receptet már régóta őrzöm - nem is tudom hol találtam - és csak mostanában került sorra, de nem utoljára készítettem, az biztos. Nekem még csak úgy magában is nagyon ízlett, bár a recept köretként emlegeti és én is annak készítettem. Tovább a recepthez >>>

2 megjegyzés:

  1. A borsó a borsónyi kagylótésztához nagyon illik! És igazi "egy-tál" étel, egy dologra kell csak figyelni egyszerre, mosogatni sem kell sokat, remek! Különösen a fiataloknak hasznos egy ilyen recept, hisz a bolti zacskós instant tésztákkal sincs kevesebb tennivaló - ezt kellene tudatosítani bennük.
    Most vettem észre a szakácskönyvedre vonatkozó bejegyzést, gratulálok hozzá, remélem, bővíted majd. Szükség van ilyenre nagyon, hisz a száz meg száz angol-amerikai szakácskönyvet hiába adják ki magyarul, nem a mi hétköznapjainkba valók.

    VálaszTörlés
  2. Podruzsik!
    Köszönöm szépen.:) Nagyon igazad van a zacskós tésztákkal kapcsolatban, mert tényleg nem tatott sokkal hosszabb ideig ez sem.

    VálaszTörlés