Sikerült egy olyan rakott krumplit összehoznom, ami kiküszöböli azt a két tipikus hibát, ami miatt nem mindig ízlik. Ilyen hiba, ha száraz és a krumplidarabokat nem éri egyenletesen a só. Mivel sós vízben előfőzöm, ez már nem fordulhat elő, és a szaftossága is garantált, mivel a tejfölös mártással összekeverve kerül a sütőbe. A sajt meg a fűszer már csak a ráadás. Tovább a recepthez >>>
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Alíz!
VálaszTörlésKukkancs be hozzám egy mosolyért! :-)))
Szia Alíz!
VálaszTörlésEgyik kedvenc ételem a rakott krumpli,már sokféle képen elkészítettem,de a Te recepted lesz a következő!:)
Zitu! Remélem neked is ízlik majd. Én úgy vagyok vele, hogy talán ez a legtöbbet variált étel a rántott hús után.:)
VálaszTörlés