JellyPages.com

2010. február 6., szombat

Túróbundában sült banán

Egyszerű, gyors, igaz nem diétás, és még olajszag is terjeng utána, de megéri, mert finom. Ma ebédre készült. Szerintem elég csak porcukorral megszórni, mert így jobban érvényesül a sült banán íze, de a gyerekek kipróbálták vanília fagyival is. Frissen sütve az igazi,ezért forrón ettük, és tényleg jó volt hozzá a hideg fagyi. Tovább a recepthez >>>

5 megjegyzés:

  1. Aliz!

    Nagyon guszta, olyan hívogató!


    Ajánlom figyelmedbe a következő oldalt :-(

    www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=54430&p4=3

    VálaszTörlés
  2. Aliz!
    Találtam még egyet:
    http://www.xmagazin.hu/pShowCikk.tvn?cid=11452
    itt meg a fényképed:
    http://www.xmagazin.hu/index.tvn?fkat=16&akat=36&from=20

    VálaszTörlés
  3. Kedves Gesztenye!
    Köszönöm szépen, hogy szóltál. Írtam a nőnek, hogy írja oda a forrást. Ráadásul a képekről rendesen le van vágva a nevem és egy képet két recepthez is felrakott. Az egyik teljesen más, a másikat meg átnevezte. Kiváncsi vagyok, hogy erre mit válaszol. Ha nem működik együtt, megy a képlopó oldalra, biztos sokan megtalálják a saját képüket nála. A Hoxán nagyon sok helyen gyűjtötték be a receptjeimet. Itt találtam közel 40-et a saját receptjeim közül egyetlen oldalon. A pasival leleveleztem, de okozott egy-két kellemetlen napot nekem.

    VálaszTörlés
  4. Ez nagyon fincsi lehet, jól kifundáltad! :)
    A fejleményekre meg kiváncsi vagyok a képlopós ügyben, mert most én is jól felháborodtam. Hol lehet megnézni, van valami "szégyenfal" az ilyeneknek?

    VálaszTörlés
  5. Gesztenye!
    A második címen, amit megadtál, megtaláltam azt a képet, amit már legalább 20 különböző helyen felraktak a netre. Az Emeletes élvezet a legnépszerűbb a képlopkodók körében. Nem is tudtam, hogy ilyen jó képet készítettem, pedig még nagyon az elején készült.:)Ráadásul más sütiket is illusztráltak ezzel a képpel.:)
    Sajnos erre az oldalra csak akkor tudok írni megjegyzést, ha regisztrálom magam, és már elegem van a sok regisztrálgatásból. Máshogy nem lehet, ellemben tele van lopkodott képekkel, fel kellene ezt az oldalt is tenni a képlopós oldalra. Felismertem Andi receptjeit is.

    Pixie Pie! Itt van a jobb oldalon az a kép, ami a gasztrofotók eltulajdonítóinak feketelistája. Kattints rá, és máris ott vagy.:)

    VálaszTörlés