Az idézőjel nem véletlenül került a recept címébe, és tudom, hogy nem éppen autentikus a recept, de már évtizedek óta ezen a néven szerepel a családi étlapon. Darált marhahús helyett darált sertésből készítem többnyire, mert jobban szeretjük, meg ez volt itthon. A Húsvarázs ételízesítő meg csodákra képes. Olyan gazdag a húsíze, hogy az íztelenebb sertéshúst is képes egy kicsit "marhásítani". Vigyázni kell a sózással, ha valaki ilyesmit használ, mert nagyon sós. A parmezánt csak ritkán veszek, mert drága és nem mindig kapható, ezért mindig van itthon szárított parmezán, amivel egy kicsit tudok csalni, és a parmezán illúzióját kelteni. Az az igazság, hogy nagyon sok sajttal szeretjük, talán nem is csak az íze miatt, mert akkor egy kis parmezán is megtenné, de azt a nyúlós, olvadt sajtot, keveredve a finom paradicsomos szósszal igencsak szeretjük. Tovább a recepthez>>>
2012. március 24., szombat
"Bolognai" spagetti Aliz módra
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
én is ezt terveztem mára vagy holnapra! :)
VálaszTörlés