A legutóbbi Príma Konyhában jelent meg ennek a sütinek a receptje. Ma megsütöttem, és nagy sikert aratott a családom körében. A receptben felhívják a figyelmet arra, hogy több órás hűlés után lehet szépen szeletelni, de még csak azt se érte meg, hogy teljesen kihűljön. Ritkán találok ilyen kincset, de amikor elolvastam a receptet, azonnal tudtam, hogy ez az. Pont olyan, mintha két tésztalapot krémmel töltöttem volna meg, pedig együtt sül a tészta és a töltelék. Tulajdonképpen egyszerű recept, mégis milyen finom! A tésztájával van egy kis macera, mert igazán akkor lesz olyan finom omlós, ha nem lisztezzük agyon, hogy ki lehessen nyújtani, mert elég lágy a tészta, de két sütőpapír lap közt nyújtva megoldható, bár kicsit még arra is ragad, de érdemes vele vesződni. Igaz, hogy régebbi receptek is várakoznak a megjelenésre, de igyekeztem ezt a receptet soron kívül megosztani mindenkivel, hogy már húsvétra elkészíthesse. Tovább a recepthez>>>
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Hát ez tényleg egy kincs, jó hogy ráleltem az oldaladra itt is, így könnyebb átlátnom a friss receptjeidet!
VálaszTörlés