Az
utóbbi időben az egyik családtagom miatt a tejes ételeket mellőzni
kellett, így csak buborékos ásványvízzel készítettem palacsintatésztát.
(Tudom, hogy sokan eddig is így készítették, de én mindig fele-fele
arányban használtam tejet és vizet). Azt tapasztaltam, hogy így a
palacsinta sokkal könnyebb lett, és az ízén nem is lehetett érezni, hogy
csak vízzel készül. Gondoltam, kipróbálom szénsavas narancs ízű
üdítővel is. Mivel a palacsintatésztát én mindig folyékony édesítővel
ízesítem, a són kívül, hogy a palacsinta ne kapjon le, ezért az üdítő
light változatát használtam. Még önmagában is finom lett. Az első néhány
palacsintát elkóstolgattuk, a maradékból meg rakott palacsintát
készítettem. Tovább a recepthez.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése