Még tavaly láttam ezt a receptet a Paprika Magazinban. Nagyon jól nézett ki, mint minden ételfotó, amit egy profi fotós készít. Az ananász egyébként is gyakori gyümölcs nálunk a tél folyamán, főleg ha nem olyan drága, mint most. Még egy egész vanília rudat is feláldoztam, hogy a végeredmény legalább olyan jó legyen, mint amilyen a minta volt. Nem mondom, hogy nem volt finom, de semmi különös. Először is a vanília ízt jobban éreztem volna, ha a méz egy része helyett vaníliás cukorral szórtam volna meg, vagy vanília kivonattal ízesítettem volna, és így lényegesen olcsóbb is lett volna. (Ez nem egy utolsó szempont, ugyanis a honlapom látogatói között többen vannak, akik pont azt szeretik benne, hogy nem használok beszerezhetetlen és drága alapanyagokat.) Tovább a recepthez>>>
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése