Mostanában alig készült olyan étel, ami már nem lenne fent az oldalamon. Élvezem, hogy mostanában úgy főzök, ahogy régen. Hirtelen eszembe jut valami, nem kell hozzá se jegyzet, se recept, nem mérgelődök, hogy elfelejtettem feltölteni a fényképezőgép akkumulátorát, pedig most kellene gyorsan kattintani egyet, és nem kell az asztalnál várni senkinek arra, hogy elkészüljön a fotó. Most abból főzök, ami van. Legutóbb chilis babot készítettem darált húsból, bab- és kukoricakonzervből úgy, ahogy régen, és sokszor készítettem. Valami leves is kellett volna, gyorsan egy kolbászos, köménymagos tojáslevest főztem, és a párom olyan elégedett képet vágott, hogy elgondolkodtam, én tényleg csak a honlapomnak főztem 5 évig? Újra felfedezzük ezeket az egyszerű ételeket. Jöhetnek a tojásos nokedlik, fejes salátával, a friss borsólevesek, és társaik. Tovább a recepthez>>>
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nagyon mutatós és finom sütemény lehet! Elraktároztam hogy egyszer kipróbálhassam!Köszi!
VálaszTörlés