Már hosszú évek óta készítem ezt a finom csemegét, de egy valamit nem szerettem benne, azt, amit mindenki szeret, az egész mandulát a közepében. Gondoltam, kipróbálom drazséval, de nem volt itthon, így fehér és keserű csokival kevertem az aprított mandulát és azzal töltöttem meg. Egész jó lett. Recept itt: >>>
2009. november 23., hétfő
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Valamelyik nap kérdezte az egyik ismerősőm a raffaello golyó receptjét, nekem sajnos nincs meg. Örültem, mikor megláttam Nálad, így tudom Neki ajánlani. Nagyon ötletes drazséval, illetve aprított mandulával, csokival.
VálaszTörlésKöszönöm szépen, remélem az ismerősödnek is ízleni fog.:)
VálaszTörlésAliz!
VálaszTörlésDe aranyos vagy!!!
Nagyon szépen köszönöm!!!