JellyPages.com

2010. január 26., kedd

Erdélyi leves

Még pénteken kaptam az egyperces hírlevéllel a receptet. Jókor jött,mert úgyis szerettem volna valamilyen tartalmasabb levest főzni a forgácsfánkhoz. Kicsit furcsának hangzott a zöldborsó a savanyú káposztával együtt, de bevállalos vagyok és nem csalódtam. Ilyen volt a Körtés spenótleves is, amit a Vacsoracsatában láttam és annyira fura volt, hogy ki kellett próbálnom, és az is nagyon ízlett.
Ezzel a recepttel csak egy baj volt, hogy nem írt pontos mennyiségeket, csak néhány hozzávalónál. Se a zöldborsó, se a zöldség mennyiségét nem írta meg, ellenben a 10 dkg rizs túl sok volt benne, mert mire elkészült, szinte az összes levet felszívta, és ez leves lenne, vagy mi. A receptet módosítottam, a zöldségeket kimértem és így már merem ajánlani, mert amúgy meg nagyon finom. Tovább a recepthez >>>

3 megjegyzés:

  1. Kedves Alíz! Olyan jó volt a biztató szavaidat olvasni. Én is igyekszem ilyen jó kis blogot összehozni, mint neked sikerült. Szép napot !

    VálaszTörlés
  2. Aliz!

    Istenien hangzik ez a leves, én is bevállalós vagyok, így bevállalom hétvégén.

    KÖszi a receptet. Elvihetem?

    VálaszTörlés
  3. Hencsilli! Biztos sikerülni fog és nagyon szép lesz.:)

    Gesztenye!
    Köszönöm szépen, és vidd nyugodtan.:)

    VálaszTörlés