JellyPages.com

2010. január 19., kedd

Fordított rántott hús


Nem tudom ki hogy van vele, de én a gépemben sok olyan receptet őrzök (kb. 50-et), amelyek még nem kerültek fel az oldalamra. Többsége teljesen kész, vagyis együtt van a recept a képekkel. Van néhány olyan, amelyikhez elkészültek a képek, de nem írtam meg azonnal a receptet, és később elfelejtettem a mennyiségeket, ha fejből készítettem, vagy elkevertem valahová a receptet, ha nem saját ötlet volt. Vannak olyanok is, amelyeket végig fényképeztem sütés-főzés közben, de pont a kész ételről nem készült fotó valamilyen okból (pl. vendégeknek készült és a nagy fennforgás közepette csak a romok láttán jutott eszembe, hogy lemaradt a fényképezés), de akad olyan is, hogy fényképeztem közben, de a receptírásnál korrigáltam a recept hiányosságait és így a szöveg egyáltalán nincs szinkronban a képekkel. Ahogy bővül a választék, egyre gyakrabban fordul elő, hogy ugyanazt az ételt másodszor is elkészítem, mert nem mindig emlékszem arra, hogy már rég fent van az oldalon. Sokszor azért maradnak a gépemben a régebbi receptek, mert közben aktuálisabb lesz az, amit épp készítettem az alapanyag szezonja miatt, vagy nagyon jól sikerül és minél előbb látni szeretném az oldalon. Mostantól több ilyen régebbi receptet is előszedek. Talán valamivel gyengébbek a képek (nem mintha a mostaniak sokkal jobban lennének), de a tartalma a lényeg úgyis. Tovább a recepthez >>>

2 megjegyzés:

  1. Alíz!

    De jó, nem is hallottam még erről a sütési módról. Ki fogom próbálni :-)

    VálaszTörlés
  2. Gesztenye!
    Egy próbát mindenképpen megér.:)

    VálaszTörlés