Amikor ezt a sütit sütöttem, még nem ismertem a Xukrot. Diétás süteményt ma már inkább azzal készítek A Glukononban egyébként majdnem annyi a kalória, mint a cukorban, míg a Xukorban lényegesen kevesebb. Mivel elég drága, így folyékony édesítővel szoktam egy részét helyettesíteni akkor, amikor nincs szükség a cukor tömegére, mint pl. egy piskótánál. Tovább a recepthez>>>
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Ezt a receptet Macinál láttam először, azóta szeretném kipróbálni. Gyönyörű a fotón! :))))
VálaszTörlésPetra!
VálaszTörlésMacinál csak a technika volt azonos, maga a recept más. Az tésztaalappal készült és tejfölös-pudingos töltelékkel.:)
Nagyon szép lett
VálaszTörlésNagyon mutatós sütemény és igen finom lehet!
VálaszTörlésEzt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
VálaszTörlés