Néha én sem tudok ellenállni az ehhez hasonló érdekes recepteknek, hiába köszön vissza oly sok blogból, szeretném látni a saját oldalamon is. A neten forgó receptektől eltérően én egy pogácsatésztából készítettem. K. Andi hozott egy konyhás találkozóra nagyon finom pogácsát, amit azóta szerettem volna kipróbálni, de közben megláttam ezt is, így ötvöztem a kettőt. A leeső darabokból lett azért pogácsa is.
A Lábtörlő ötlete Iléskrisz érdeme. Köszönet érte. Eredetileg félbevágott virsliket kellett volna beleszőni a tésztába, de én kiadósabbra terveztem, így egész virsliket dugdostam a csíkok alá. Ennek köszönhetően némelyik a hosszabb sütési időt nem bírta ki repedés nélkül, de azért így is nagyon mutatós, és főleg finom lett. Tovább a recepthez>>>
Nagyon szép lett
VálaszTörlésAlíz, ez csoda szép lett! Nagyon guszta! És külön köszönöm neked, hogy megemlítettél a receptnél! Sajnos találkoztam már a saját fotómmal olyan oldalon, ahol felhasználták megjegyzés nélkül...
VálaszTörlésNagyon jol nez ki!
VálaszTörlésNagyon mutatós lett:) már Krisztinél is megcsodáltam. Nagyon ötletes.
VálaszTörlésKöszönöm szépen mindenkinek a hozzászólást.:)
VálaszTörlésIlléskrisz!
Én is gyakran mérgelődöm azon, hogy úgy viszik el a receptjeimet, hogy meg sem említenek, különösen akkor bosszant, ha sikerül valamilyen különlegesen jó dolgot alkotnom. Ez is ilyen említésre méltó alkotás, mindenképpen tiéd az érdem.:)
Hát ez nagyon guszta :D
VálaszTörlésA virslit én úgy szoktam, hogy leveles tésztába csavarom egyenként, amit előtte kikentem mustárral vagy ketchuppal.
Pont tegnap vettünk virslit - lehet hogy most újítok :D
Hű de guszta! Csak most találtam ide, de máris csudajó recepteket találtam. Gratulálok a blogodhoz. Jövök még. :)
VálaszTörlésHencsili, Kriszta!
VálaszTörlésKöszönöm szépen és örülök, hogy tetszik.:)
Örülök, hogy rátaláltam a pogácsa tésztás változatra, mert én a pizzát egyébként sem csípem túlzottan.Köszönöm Szilveszterre meglepem vele a barátaimat és a családomat
VálaszTörlés