Régen, amikor elkezdtem önálló konyhát vezetni, és kezdtem saját ötlet szerint főzni, gyakran készítettem olyan ételeket, hogy a húst, a krumplit, a zöldségeket nyersen összeraktam egy jénaiba, megfűszereztem és megsütöttem. Most az időhiány, és a hetesnél a dagadóhiány adta az ötletet, hogy a töltött hús - sült krumpli párosítást leegyszerűsítsem. Az alkotóelemeket nyersen összeraktam és egy tálban megsütöttem, így egyszerre készült el a hús és a köret is. Szeretem az ilyen gyors, és edényspórolós ételeket. Tovább a recepthez >>>
2010. november 14., vasárnap
Réteges egytálétel
Címkék:
egytálétel,
gomba,
húsételek,
receptek,
sertéshús,
tojás,
töltött hús
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Aliz!
VálaszTörlésÉn is nagyon szeretem az ilyen ételeket! :-)
Gyors, remek és finom
VálaszTörlés