JellyPages.com

2012. február 9., csütörtök

Spanyol csirkecomb

Ezt az ételt egyszer régen már elkészítettem, de csak mostanában került újra a kezembe az a régi, 1993-as Magyar Konyha, amiben ezt a jó kis receptet felfedeztem. Akkor még nem nagyon készítettem ehhez hasonló édeskés, gyümölcsös húsféléket, de ez a narancsos csirke nagyon elnyerte a tetszésemet. Nem is tudom miért nem készítettem el újra csaknem 20 évig. Csak ajánlani tudom, mert nagyon finom. Tovább a recepthez>>>

4 megjegyzés:

  1. Na ezt is vittem, hálásan köszönöm. Oldalast fogok ezzel a páccal sütni. :) Isteni finom lehet!

    VálaszTörlés
  2. Szerintem is finom lehet oldalassal is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Alíz! Megsütöttem. Isteni! Nagyon finom, megtartjuk! :)
      Mégegyszer köszönöm a remek receptet! :)

      Törlés
  3. Kedves Duende!
    Nagyon örülök, hogy ízlett, és köszönöm szépen a visszajelzést.:)

    VálaszTörlés