Ezt az ételt egyszer régen már elkészítettem, de csak mostanában került újra a kezembe az a régi, 1993-as Magyar Konyha, amiben ezt a jó kis receptet felfedeztem. Akkor még nem nagyon készítettem ehhez hasonló édeskés, gyümölcsös húsféléket, de ez a narancsos csirke nagyon elnyerte a tetszésemet. Nem is tudom miért nem készítettem el újra csaknem 20 évig. Csak ajánlani tudom, mert nagyon finom. Tovább a recepthez>>>
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Na ezt is vittem, hálásan köszönöm. Oldalast fogok ezzel a páccal sütni. :) Isteni finom lehet!
VálaszTörlésSzerintem is finom lehet oldalassal is.
VálaszTörlésKedves Alíz! Megsütöttem. Isteni! Nagyon finom, megtartjuk! :)
TörlésMégegyszer köszönöm a remek receptet! :)
Kedves Duende!
VálaszTörlésNagyon örülök, hogy ízlett, és köszönöm szépen a visszajelzést.:)