JellyPages.com

2012. február 6., hétfő

Fehércsoki-mousse csokiroppanccsal

Egy mutatós desszert a Paprika Magazinból. Tovább a recepthez>>>

5 megjegyzés:

  1. Kedves Alíz! Megvettem-vittem! :) Istenien néz ki, teljesen oda vagyok érte. :) Köszi szépen a receptet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Alíz, a roppancsból kellett duplát sütnöd? És ha igen, a receptben melyik mennyiséget adtad meg? Az eredetit, ami az újságban jelent meg, vagy már az általad duplázottat? Köszi szépen előre is a választ.

      Törlés
  2. Kedves Duende!
    Igyekszem mindig az eredeti receptet megadni, és a megjegyzésben szoktam írni az eltérést, ahogy én készítem. (Hátha másnak összejön úgy, ahogy eredetileg gondolták.) Nem akarom a Paprika Magazint nagyon kritizálni, mert ott csak jó szakemberek lehetnek, és talán a recepteket is kipróbálják (a nélkül nem is lehetne fotózni), de ez már a harmadik recept, amit az utóbbi időben átvettem tőlük, és nem lett igazán jó, ahogy követtem pontosan a receptet. Kellett változtatnom rajta.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen Alíz!
      Sajnos a legtöbb gasztromagazinra elég sok panaszt hallani. Valószínűleg kutyafuttában csinálják, nem igazán ellenőrzik vissza, mit is írnak le. A rohanás, a minél többet módi a ludas szerintem.
      Köszönöm, akkor én is duplázom a mennyiséget! :)

      Törlés