JellyPages.com

2012. február 13., hétfő

Ananászos-sonkás melegszendvics

A melegszendvics a nagy kedvec. Még azt az egyszerű változatát is nagyon szeretem, ha csak a vajas-sajtos kenyeret bedugják a sütőbe, és megsütik. Alul a ropogós kenyér (perszea alul is megvajazva, mer úgy lesz igazán finom), felül meg az olvadt sajt, közte meg valami finomság. Még egy nem túl finom löncskonzervből is lehet, megbolondítva fűszerekkel, egész jó melegszendvicset készíteni. Háromféle melegszendvicset készítettem, ami a képeken is látszik, ez az egyik. A többi is jön a következő napokban. Tovább a recepthez>>>

3 megjegyzés:

  1. Még nem reggeliztem, így aztán ez ahogy van, jöhetne is! :)

    VálaszTörlés
  2. Melegszendvics minden mennyiségben jöhet.Jóformán minden nap eszünk. Ha nagy a sietség, gyorsan mikróba be, ahogy a sajt ráolvad és kész, nagyon szeretem, jó szaftos marad, főleg, ha paradicsom, paprika kerül rá, hát azt kimondottan imádom. (Igaz tovább tart elkészíteni, mint sütni és megenni.) Gyümölccsel még nem próbáltam, de biztos finom pikáns íze van. Ahogy ismerlek, ezt is ki kell próbálni. Köszike!!

    VálaszTörlés
  3. Marika!
    Köszönöm szépen, remélem ízleni fog.:)

    VálaszTörlés