Készítettem egy sonkás-tojásos-sajtos palacsintatekercset, amit felszeleteltem és a szeleteket bepaníroztam. Hozzá a maradék ecetes tormából egy gyors tejszínhabos szószt készítettem. A tekercseknek csak a felét paníroztam be, a maradékot sütőpapíros tepsibe fektettem, reszelt sajtot szórtam rá, és a sütőben átsütöttem.
A végeredmény meglepően finom lett, mert a külső palacsintaréteg kicsit ropogósra sült, míg a belseje puha és lágy maradt az olvadt sajt miatt. Eszembe is jutott, hogy egy salátával kiváló előétel, vagy melegszendvics helyett jó kis vendégváró lehetne belőle.Tovább a recepthez>>>
Ez nagyon extra finomság!
VálaszTörlésAliz!
VálaszTörlésEz mennyire jó!
Nálunk csülök van húsvétkor, de pont úgy vagyok vele, min Te a sonkával:-))
Finom lehet
VálaszTörlés