JellyPages.com

2010. december 27., hétfő

Karácsonyi torta 2010


Ma elfogyott a torta és vele együtt az ünnep is.:( Minden nagyon jól sikerült, de a holnapi munkát valahogy nem nagyon várom. Ezt a tortát készítettem a karácsonyi vacsorához. Tovább a recepthez >>>

7 megjegyzés:

  1. Aliz!

    Ez egyszerűen csodálatos!
    Hihetetlen ügyes vagy!
    Nálunk is elmúlt a karácsony, nagyon sokat készültem rá, csodás volt, jól elfáradtam.
    Én nem gondolok most a munkára, mivel január 1-vel elvesztettem az állásom, nem tudom mi lesz, fogalmam sincs mihez kezdek.
    Majd lesz valahogy, most próbálom elhessegetni a rossz gondolatokat magamtól és készülni az újévre.
    Ha addig nem jönnék, akkor kívánok boldog új esztendőt sok szeretettel!

    VálaszTörlés
  2. Iri, Bianka!
    Köszönöm szépen.:)

    VálaszTörlés
  3. Drága Gesztenye!
    Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél, de nem féltelek, ennyi tanulással, diplomával előbb-utóbb találsz egy megfelelő állást. Én is azonnal abbahagytam a sopánkodást, hogy az idén sokkal kevesebb szabadsággal kell beérnem. Inkább ez legyen a probléma, mint a kényszerszabadság. Remélem, hogy a blogodat nem bezárod, hanem folytatod valahol, mert nagyon jól csinálod. Használd ki pihenésre és erőgyűjtésre azt a kis időt, míg megtalálod az új helyed. Sok sikert hozzá és nagyon boldog új évet kívánok sok szeretettel:)

    VálaszTörlés
  4. Drága Aliz!
    Ugye mennyire át tudja az ember értékelni a problémáit a másikéhoz viszonyítva :-))))
    A blogomat csak a blogolon zártam be, a blogspoton az új évben nyitok egy másikat, és ott folytatom.
    Én is kívánok nagyon bolodog, békés, új esztendőt Neked és a szeretteidnek:-))

    VálaszTörlés
  5. Drága Zsuzsi!
    Örülök neki, próbáld meg áthozni az egészet!:)
    Én is gondolkodtam, hogy egy helyen kellene az összes receptemet gyűjtögetni, de több, mint 7 ezer képem van, amit egyszerűen nem tudok átmásolgatni, meg ide minden recepthez néha 20-30 képet feltenni talán nem is lehet, ezért marad az átirányítás a receptekért. Oda meg nem akarok hosszas szövegeket írogatni, mert nem blognak indult, de a grafomániámat is ki kell élnem valahol.:) Én nagyon megbántam, hogy a blog.hu-n abbahagytam a naplómat, mert most karácsony előtt végigolvastam a decembereket, és annyi minden történt, amit már elfelejtettem, hogy élvezet volt olvasgatni. Gondolkodom is, hogy folytatom, magamnak, majd a gyerekeimnek, ha kíváncsiak lesznek arra, hogy miket hordtam össze rólam, róluk.:)

    VálaszTörlés