JellyPages.com

2013. július 31., szerda

Karamellel töltött csokis keksz

Ez a süti pont olyan finom, mint amilyennek kinéz. Kicsit repedezett, belül kicsit puha, na és az a kicsit lágy karamella, aminek az édessége olyan jól harmonizál a csokoládé keserűségével...az valami mennyei kombináció.

Nagyon megörültem ennek a receptnek, mivel már egy jó ideje őrizgettem a hűtőben egy félkonzervnyi sűrített tejből készült karamellt. Ha valamelyik környező országból sikerül szereznem tejkonzervet, egyszerre többet is megfőzök. 3 órás, kis hőmérsékletű főzéssel lesz jó állagú karamell belőle. Felbontás után is nagyon sokáig eláll a hűtőben, és ha beesik egy ilyen recept, már fel is lehet használni. Aki nem tud ilyen konzervet szerezni, az tubusos tejből is főzhet karamellt. Forrás: call-me-cupcake blogja. Tovább a recepthez>>>

2 megjegyzés: