JellyPages.com

2013. augusztus 9., péntek

Gyors almás palacsinta

Ehhez az almás palacsintához nagyon jól fel lehet használni azt a nyári almát, amit megenni, csak úgy nyersen, nem olyan nagy élvezet, mint a későbbi rokonait. Gyerekként a nagymamám a nyári almából többnyire almakompótot készített, ami jól lehűtve igazi nyári csemege volt, meg rétest sütött belőle, meg almás pitét és palacsintát. Ez a változat nem sokban tér el a szokásos almás palacsintától, csak abban, hogy mindent beletettem az aprítóba (turmixba), és pár perc alatt már süthettem is. Tovább a recepthez>>>

1 megjegyzés:

 1. Kedves webmester,


  Észrevettük, hogy sok finom receptek talállhatók a blogodon, és egyúttal szeretnénk bemutatni neked az új honlapunkat, http://www.osszesrecept.hu/ ahol a felhasználók válogathatnak több mint 85 000 összegyüjtött receptek közül. Az oldalon szintén talállható egy rangsor a leggyakrabban látogatott blogokról. Ha hozzácsatolod a te blogodat is, mi indexeljük a recepteket, és a felhasználók ezután receptjeidet könnyen megtalállják a keresőnk segítségével, majd a recept klikkelése után átirányítja őket a te blogodra. Tehát egyre több látogatód lesz az oldalon. Ne aggódj, minden teljesen ingyenes.

  Osszesrecept.hu testvéroldalai megtalállhatók világszerte. Nagyon örülnénk, ha a te blogod is része lenne ennek a nagy családnak.

  Ha bármilyen kérdésed van, kérem lépj velünk kapcsolatba, szivesen segítünk bármivel.

  Üdvözlettel,
  info@osszesrecept.hu

  VálaszTörlés