JellyPages.com

2011. május 15., vasárnap

Tésztás rántott csirke


Időnként én is áldozata leszek az akcióknak. Összevásárolok olyan termékeket is, amelyeket csak rakosgatom a polcon ide-oda, míg le nem jár a szavatosságuk, de végül nem kerülnek felhasználásra.
Így jártam a kínai zacskós levesekkel is, mivel folyton újabb és újabb leveseket készítek. Hogy mégis hasznosítsam valahogy, panírt készítettem belőle, és meglepően jó lett Tovább a recepthez>>>

5 megjegyzés:

  1. Kedves Gasztroblogger!
    A finom étel alapja a kreativitás, a bátor és harmonikus fűszerezés, valamint a minőségi alapanyagok használata. Nincs ez másként a legkisebbek esetében sem, csak a 6 hónapos-3 éves babáknál még arra is vigyázni kell, hogy a felhasznált alapanyagok megfeleljenek az adott korosztály igényeinek. Egy kismama számára mindig nehéz eldönteni, hogy mit adjon enni a babájának, hogyan főzzön számára a konyhában, és miben tér el a felnőttek étkezése a kicsik babaételétől. Nekik kíván segíteni a Nestlé Babarecept Versenye, amelyre szeretnénk a konyhában otthonosan mozgó gasztrobloggereket is meghívni. A táplálkozási irányelveknek megfelelő legkreatívabb recepteket a Nestlé értékes ajándékokkal jutalmazza. A legjobb és legérdekesebb ételeket majd a nagyközönség választja ki szavazás útján.
    Bízunk benne, hogy sokan elfogadják a felkérésünket és részt vesznek majd a versenyen. A recepteket 2011. május 15. és 2011. június 15. között várjuk. További információt a www.mitegyenababa.hu, és a www.babareceptverseny.hu weboldalakon találhat.

    VálaszTörlés
  2. Aliz!
    Megint nagyon finomat készítettél és nagyon ötletes:-))
    Hogy ez hogy jutott eszedbe? :-))))

    VálaszTörlés
  3. Kedves Aliz!
    Én először a másik oldaladat találtam meg. Csak nem rég jöttem rá, hogy blogod is van. És nagyon megörültem neki.
    Szeretném megköszönni ezt a sok nagyszerű receptet, leírást és képeket. Nagyon sokat segített, hogy otthonosabban mozogjak a konyhában, hogy legyen kedvem egyáltalán a főzést elkezdeni. Köszönet érte! :)

    Szeretnék egy jó szót adni neked, és meghívni játékomba. A részleteket ezen a címen találod:

    http://edinagyongye.blogspot.com/2011/05/egy-jo-szo-jatek-nalam.html

    VálaszTörlés
  4. Zsuzsa!
    Köszönöm szépen. Úgy jutott eszembe, hogy a fűrészporon kívül majdnem mindenben paníroztam már.:):)Az az igazság, hogy 5. éve, amióta elkezdtem a honlapomat a legtöbb kritika a családom részéről a rántott hús miatt ért, mármint hogy ritkán van. Ezért aztán, hogy kedvezzek nekik is, meg a honlapomra is legyen felrakható recept, elkezdtem különféle panírokat alkalmazni. Ezekből lett néhány egészen kiváló, mint pl. a burgonyapürépor, Dexi. Innen már csak egy lépés a zacskós leves.:)

    VálaszTörlés
  5. Dina!
    Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy.:)

    VálaszTörlés