tag:blogger.com,1999:blog-7946574765407255487.post3812034690059333574..comments2023-10-08T13:47:14.793+02:00Comments on Alizkonyha: Tésztás rántott csirkeAlizhttp://www.blogger.com/profile/06491322483129210918noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-7946574765407255487.post-71503327211074791042011-05-19T12:09:37.152+02:002011-05-19T12:09:37.152+02:00Dina!
Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy.:)Dina!<br />Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy.:)Alizhttps://www.blogger.com/profile/06491322483129210918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7946574765407255487.post-60885367535540002532011-05-19T12:09:01.717+02:002011-05-19T12:09:01.717+02:00Zsuzsa!
Köszönöm szépen. Úgy jutott eszembe, hogy ...Zsuzsa!<br />Köszönöm szépen. Úgy jutott eszembe, hogy a fűrészporon kívül majdnem mindenben paníroztam már.:):)Az az igazság, hogy 5. éve, amióta elkezdtem a honlapomat a legtöbb kritika a családom részéről a rántott hús miatt ért, mármint hogy ritkán van. Ezért aztán, hogy kedvezzek nekik is, meg a honlapomra is legyen felrakható recept, elkezdtem különféle panírokat alkalmazni. Ezekből lett néhány egészen kiváló, mint pl. a burgonyapürépor, Dexi. Innen már csak egy lépés a zacskós leves.:)Alizhttps://www.blogger.com/profile/06491322483129210918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7946574765407255487.post-6310118681054084842011-05-19T11:37:08.354+02:002011-05-19T11:37:08.354+02:00Kedves Aliz!
Én először a másik oldaladat találtam...Kedves Aliz!<br />Én először a másik oldaladat találtam meg. Csak nem rég jöttem rá, hogy blogod is van. És nagyon megörültem neki.<br />Szeretném megköszönni ezt a sok nagyszerű receptet, leírást és képeket. Nagyon sokat segített, hogy otthonosabban mozogjak a konyhában, hogy legyen kedvem egyáltalán a főzést elkezdeni. Köszönet érte! :)<br /><br />Szeretnék egy jó szót adni neked, és meghívni játékomba. A részleteket ezen a címen találod:<br /><br />http://edinagyongye.blogspot.com/2011/05/egy-jo-szo-jatek-nalam.htmlDinahttps://www.blogger.com/profile/09586609366179312475noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7946574765407255487.post-82742888891330514872011-05-17T22:27:04.389+02:002011-05-17T22:27:04.389+02:00Aliz!
Megint nagyon finomat készítettél és nagyon ...Aliz!<br />Megint nagyon finomat készítettél és nagyon ötletes:-))<br />Hogy ez hogy jutott eszedbe? :-))))Gesztenye receptjeihttps://www.blogger.com/profile/07135240883689327837noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7946574765407255487.post-26613193568019084242011-05-17T15:38:51.048+02:002011-05-17T15:38:51.048+02:00Kedves Gasztroblogger!
A finom étel alapja a kreat...Kedves Gasztroblogger!<br />A finom étel alapja a kreativitás, a bátor és harmonikus fűszerezés, valamint a minőségi alapanyagok használata. Nincs ez másként a legkisebbek esetében sem, csak a 6 hónapos-3 éves babáknál még arra is vigyázni kell, hogy a felhasznált alapanyagok megfeleljenek az adott korosztály igényeinek. Egy kismama számára mindig nehéz eldönteni, hogy mit adjon enni a babájának, hogyan főzzön számára a konyhában, és miben tér el a felnőttek étkezése a kicsik babaételétől. Nekik kíván segíteni a Nestlé Babarecept Versenye, amelyre szeretnénk a konyhában otthonosan mozgó gasztrobloggereket is meghívni. A táplálkozási irányelveknek megfelelő legkreatívabb recepteket a Nestlé értékes ajándékokkal jutalmazza. A legjobb és legérdekesebb ételeket majd a nagyközönség választja ki szavazás útján.<br />Bízunk benne, hogy sokan elfogadják a felkérésünket és részt vesznek majd a versenyen. A recepteket 2011. május 15. és 2011. június 15. között várjuk. További információt a www.mitegyenababa.hu, és a www.babareceptverseny.hu weboldalakon találhat.Anonymousnoreply@blogger.com