JellyPages.com

2013. május 7., kedd

Blog díj



Kaptam Ágnitól egy díjat. Nagyon kedves megjegyzéssel adta nekem, hivatkozva régi „konyhalistás” közös múltunkra. Köszönöm szépen.
A szabályok szerint 4 olyan bloggernek kell továbbadni, akiknél 200 alatti a követők száma, majd erről értesíteni kell őket a saját blogjukon. Ez nem is volt olyan egyszerű feladat, mert a legtöbb olyan  blog, amit időnként olvasok, már jóval túl van a 200 követőn, a többi meg már megkapta ezt a díjat.
 Az én választottjaim: 
  1.  A mi Süteményes Könyvünk  Mónika megvalósította azt, amit én is terveztem még évekkel azelőtt, mielőtt a saját honlapomat elindítottam volna, hogy egy szakácskönyv minden receptjét elkészítem az elsőtől az utolsóig, hozzáfűzve a saját tapasztalataimat.  Utóbbi miatt tetszik nagyon Mónika blogja.
  2.  Hencsi kreatív blogjában mindig szívesen bogarászok, mert tele van jó kis ötletekkel, és én is sok örömöt találok minden kreatív tevékenységben. 
  3.  Katuci konyháját csak nemrég fedeztem fel, és tele van jó receptekkel, néhányat én is előjegyeztem.
  4.  Nyammm- Zsófi is ügyes konyhatündér, és nála is be lehet gyűjteni jó kis recepteket.

Fogadjátok szeretettel, és további jó bloggolást kívánok! 

4 megjegyzés:

  1. De aranyos vagy Alíz, hogy gondoltál Rám! Köszönöm az elismerő szavakat:) Köszönöm még egyszer, örülök, hogy ide találtam Hozzád:) Szép napot!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Alíz, kedves vagy :D

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépen köszönöm, hogy gondoltál rám és a kedves szavaidat!

    VálaszTörlés