JellyPages.com

2012. december 22., szombat

Narancsos golyó

A banános golyó sikerén felbuzdulva tegnap készítettem egy narancsos változatot, mégpedig fagyasztott narancsból, amit már korábban egy másik süteménynél  kipróbáltam, csak most kekszet tettem hozzá. Eszméletlenül jó lett. Már elindult a fantáziám, és ananásszal is ki fogom próbálni. A csokival való bevonás is nagyon gyorsan megy, mivel a golyókat előtte lefagyasztom, így szinte azonnal rádermed. Tovább a recepthez>>>
A karácsonyi előkészületekkel nem állok túl jól. Ugyan ma sikerült végre megvennem a vacsorához valókat, az ajándékok legnagyobb része becsomagolva, kihasználva a TV előtt töltött, amúgy passzív órákat, de a takarítás nagy része még hátra van. Alig sütöttem valamit, ami elsősorban a lelkemnek hiányzik, mert ez a tevékenység régi családi tradíció nálunk. Nincs karácsony sütihalmok nélkül, pedig már alig van rá  igény.
Mivel nem tudom, hogy lesz-e időm egyáltalán leülni a számítógép elé a következő két napban, így most kívánok minden kedves látogatómnak és blogtársamnak nagyon boldog ünnepeket!

2 megjegyzés: