JellyPages.com

2011. december 22., csütörtök

Fűszeres-sajtos halfilé

Ez a receptem jelent meg a Kifőztük Karácsony adománygyűjtő magazinban. Nagyon egyszerű az elkészítése és nagyon finom. Ehhez hasonló halételeket szoktam karácsony estére készíteni, mivel mindent elő lehet készíteni már délelőtt, és csak egy fél órára kell bedugni a tepsit a sütőbe. Néha azért előfordult szervezési hiba, mert egyszer olyan ételsort állítottam össze, hogy szinte mindent a sütőben kellett sütni az utolsó pillanatban. Szabályosan zsonglőrködnöm kellett a tepsikkel. Az előétel Csirke vajas tésztában volt, amit szigorúan frissen kell sütni, ráadásul egymás után kétszer, mert sokan voltunk és egy tepsibe nem fér bele a 13 batyu. Az egyik főétel Tejszines halfilé  a másik Csirketekercs zöldséges rizzsel volt. Mindkettőt elő lehetett készíteni, félig megsütni, de a végén kellett a sütőben még egy kicsit sütni. Akkor megfogadtam, hogy ilyet soha többet nem csinálok Tovább a recepthez>>>

2 megjegyzés: