JellyPages.com

2011. szeptember 28., szerda

Tojásos tonhalkrém

Mostanában reggelire sokkal szívesebben eszem valamilyen kenyérre kenhető krémet, mint felvágottat. Hétvégén szoktunk úgy igazán reggelizni, amikor jobban ráérünk, többen is otthon vagyunk, és ilyenkor a felvágott és a sonka mellé mindig készítek valamilyen kencét is. Legtöbbször kőrözött készül, mert túró mindig van otthon, meg tojáskrém, töpörtyűkrém, és mostanában egyre többször valamilyen halas krém, mint pl. ez is. Tovább a recepthez>>>

2 megjegyzés:

  1. Ez jól hangzik. Sima tonhalkrémet szoktam csinálni, tojásosat még nem készítettem....

    VálaszTörlés
  2. Ez nagyon jól néz ki, isteni lehet. Mi is nagyon szeretjük a kencéket. :)
    Valamikor megcsinálom!

    VálaszTörlés