JellyPages.com

2010. február 21., vasárnap

"Receptforduló"

Nem évforduló, csak "receptforduló", mégis egy kis megemlékezést érdemel, ha egy újabb kerek számhoz érek. Most van a 7. kerek szám.:)
Úgy gondoltam, hogy ez a Madártejes torta méltó arra, hogy a 700. recept legyen az oldalamon.
Ezt írtam a recept elé:

"Ez a 700. recept az oldalamon. Kivétel nélkül mind elkészítettem, több mint 6 ezer képpel együtt, nem egészen 3 és fél év alatt. Köszönöm a családomnak, hogy minden új kísérletezésemet megadóan tűrik, és azt is, hogy a kedvenc ételeik csak nagyon ritkán kerülnek az asztalra. Ígérem, hogy az 1000. recept után elsősorban nem a honlapomnak, hanem nekik fogok főzni."


Valahogy úgy gondolom, hogy egy 1000 receptből álló "szakácskönyv" már elég jelentős ahhoz, hogy ne csak az új recept reményében kattintsanak az oldalra. 1000 recept mégsem olyan sok, mert a legtöbb receptgyűjtő oldal a sokszorosával büszkélkedhet, már amennyire büszke lehet valaki arra, hogy ügyesen bánik a Ctrl+C és Ctrl+V gombokkal.:)

6 megjegyzés:

  1. Aliz drága!

    Gratulálok, fantasztikus teljesítmény!

    VálaszTörlés
  2. Szia Alíz!
    Gratulálok a 700. szuper recepthez, és még sok erőt ,kitartást kívánok a további munkádhoz! Én nagyon szeretem az oldaladat, tetszenek a fázis fotók is. Ha benézek hozzád, mindig találok olyat, amit kedvem lenne azonnal kipróbálni!

    VálaszTörlés
  3. Hú, szívből gratulálok! :)
    700 recept... Nem kevés.

    VálaszTörlés
  4. Kedves Alíz! Én is gratulálok a rengeteg jó recepthez! Még legalább 10-szer ennyi receptet tölts fel nekünk, hogy legyen miből válogatunk ebédre,vacsira, nasira . Köszönjük :)

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    Mindig minden gyönyörű és finom! A 2000-es szilveszteri torta (vagy csak krémes süti volt?) csokidíszei például!
    Szymarta

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szépen köszönöm a kedves hozzászólásokat.:)

    VálaszTörlés