JellyPages.com

2010. február 8., hétfő

Sajtos perec

A szalakálit mostanában nem olyan gyakran használjuk, mint régen. Nagymamám szinte alig használt sütőport, csak ezt. Gyakran elüldözött az illata a konyhából, mert szörnyű az ammónia szaga, de mire kihűl a sütemény, már nem marad ebből az illatból semmi. Mellékíze sincs, mint a sütőpornak. Ezt a receptet a kolléganőmtől kaptam, miután a karácsonyi összejövetelre hozott ilyen perecet, és annyira finom, ropogós és friss volt még másnap is, hogy mindenképpen ki kellett próbálnom. Tovább a recepthez >>>

5 megjegyzés:

 1. Aliz!

  Nagyon guszta!

  Megint belefutottam egybe:
  http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=33482
  290. bejegyzés

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm szépen, hogy megint nyitott szemmel járkálsz.:) Ezen az oldalon nagyon sok receptem fent van és már egy évvel ezelőtt leleveleztem Rizáliával, hogy nem szép dolog más receptjeit, képeit átvenni a forrás megjelölése nélkül, és azóta nagyon rendes, mert a recept alján ott szerepel az Aliz konyhájából felirat. Igaz nem belinkelve, de már ez is valami.:)Nagyon kedves levelet írt és nem győzött elnézést kérni, azóta be is tartja.:)

  VálaszTörlés
 3. Aliz drága!

  Képzeld el, hogy Belly talált egy oldalt, amit megnéztem, majd dobtam egy hátast.
  Több, mint 200 receptemet lopott el képekkel együtt.
  A vérnyomásom az egekben.
  Kitiltott az oldaláról, most írtam a blogger szolgáltatójának és bejelentettem a visszaélést. Várom a választ.

  VálaszTörlés
 4. Én meg annyira belevetettem magam a receptjeim keresésébe, mint egy megszállott. Az a szörnyű, hogy olyan oldalon is megtalálom, akiről nem is feltételeztem volna, és még csak a népszerűbb és teljesen saját kreálmányú receptekkel kezdtem. Valamire rájöttem. Nem mindig az a hibás, akinél megtalálom név nélkül, logó nélkül a képeimet, receptjeimet, mert sok esetben a receptgyűjtő oldalakról veszik le, ahová már eleve úgy teszik fel, hogy levágják a feliratokat a képekről és nem írnak rá forrást. Több pogácsámat találtam meg Andinál szó szerint átvéve, pedig róla nem is feltételezem, hogy lenyúlná tőlem, mert mindig ráírja, ha átvesz valamit, és a sütikre még nem is kerestem rá. Ahogy egyre jobban belebonyolódom, egyre durvább dolgok derülnek ki.
  Tudom mit érzel, amikor én is megtaláltam a 40 receptemet egy oldalon, én is jól felhúztam magam. Melyik az az oldal?

  VálaszTörlés
 5. Aliz!
  Nézd meg nálam írtam róla egy postot, szerintem neked is vannak fenn receptjeid.

  VálaszTörlés