JellyPages.com

2015. január 27., kedd

Currys-ananászos halragu

A halhoz, mint ételhez, fűződő viszonyom nem túl szoros. Csak az eszemmel tudom, hogy több halat kellene fogyasztanunk.Nem szoktattam hozzá a családomat, és ez az én hibám. Ma már kicsit jobb a helyzet, de csak azokat a halakat szeretem, amelyeknek nincs halíze. Egy jól megsütött hekket azért szívesen eszem, és egy rántott afrikai harcsára sem mondok nemet, de a pontyféle, kicsit pocsolyaízű halakat már inkább kihagyom. A tengeri halak többségének nagy előnye, hogy kevés benne a szálka, és hiányzik az intenzív halíz, főleg ha úgy van elkészítve, hogy még az a kevés is rejtve marad az egyéb hozzávalók miatt. Ez a recept pont olyan. Ez az étel nekem kimondottan ízlett. Tovább a recepthez >>>

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése