JellyPages.com

2012. szeptember 26., szerda

Segítséget kérek



Segítséget szeretnék kérni, hogy a jobb oldali sávban a "Rendszeres olvasók"-kat vissza tudjam állítani. Már egy jó ideje eltünt, és hiába próbálkozom, nem tudom megoldani a problémát. Többen jelezték, hogy szívesen követnék a blogomat, de nem lehet feliratkozni. Amióta a régiről újra változott a rendszer, azóta csak problémáim akadnak. Az elsődleges oldalam a gportálos Aliz konyhája, amit már már 6 éve szerkesztgetek, így azt sokkal jobban ismerem, de ha problémám akad, akkor is bármikor írhatok a webmesternek, és gyorsan kapok segítséget, de itt nem nagyon boldogulok. Még csak azt sem találom meg, hogy kinek lehetne írni technikai segítségért.
Ha a Firefox böngészővel nézem, akkor ezt írja ki a "Rendszeres olvasók" helyett:

"Sajnáljuk...
Ez a modul helytelenül van konfigurálva. Webmesteri javaslat: ellenőrizze, hogy a "Google Kapcsolat - Beállítások - Főoldal URL-címe" mezőben lévő érték megegyezik-e ennek a webhelynek az URL-címével."

Már a "Google Kapcsolat"-ot sem tudom hol keressem, ha a Tervezés/Beállításokban nézem, ott nincs olyan, hogy Főoldal URL címe. Ha valaki tud nekem segíteni, nagyon hálás lennék. Előre is köszönöm szépen.

6 megjegyzés:

  1. Kedves Alíz, nem tudom fog-e sikerülni, de próbáld meg a következő képpen: Beállítás - Elrendezés - Modul hozzáadása - Rendszeres olvasók - Elrendezés mentése.
    Sok sikert!

    VálaszTörlés
  2. Kedves Alíz !

    http://support.google.com/accounts/bin/answer.py?hl=hu&answer=62833

    klikkelj erre a linkre, itt megtalálható egy-két megoldás. S mindjárt az én pistafiókomból beírom a cimüket.

    accounts-support-ara@google.com

    erre a címre írj a Google-nak, ugyanis a Google szolgáltatása a blog is.A picasa webalbum is és a youtube is.
    Ird le nekik, hogy mi a problémád, hátha tudnak valamit segiteni.

    Én is napok óta levelezésben állok velük a blogom és a gmail-os postafiókom eltünésével kapcsolatban, de az igazság az, hogy -utasitásuk alapján- végigvittem a javitást, de nem az az eredmény jött ki, amit én szerettem volna.
    Nem állították vissza a postafiókom, hanem generáltak egy ujat.

    Nagyon kiváncsi leszek mit fognak válaszolni.
    Egyik kedves ismerősömnek is ugyanez a problémája. Már napok óta az ő blogján vagyok és próbálkozom sűrűn a törléssel, ujra felrakással, eddig eredménytelenül.

    Erre nyitottam egy uj gmail fiókot, s hozzá egy blogot (próba blog). Na itt sem tette be a Rendszeres Olvasókat. Legalább tizszer próbálkoztam, amikor már majdnem feladtam, s egy utolsó próba után simán betette a modult.

    Ha valamit megtudsz értesits, kiváncsi vagyok rá mit válaszolnak.

    VálaszTörlés
  3. Kedves Okki!
    Köszönöm szépen a választ, csak az a baj, hogy nem tudom hozzáadni a modult, mert azt írja, hogy "már hozzá van adva". Nem merem törölni, hogy újra hozzáadjam, mert van 127 követőm, és félek, hogy azokat is kitörlöm a modullal együtt.:(

    VálaszTörlés
  4. Kedves Viki!
    Köszönöm szépen.:) Írtam nekik, kiváncsi vagyok, hogy válaszolnak-e.

    VálaszTörlés
  5. Aliz, légyszi írj nekem egy mailt. Köszönöm szépen.
    Blogomon megtalálod a jobbolali sávban az e-mail cimem.

    VálaszTörlés
  6. Nem találok elérhetőséget a blogodon. Nincs ? - vagy csak én nem látom ?

    VálaszTörlés