JellyPages.com

2011. június 13., hétfő

Epres-zseléhabos sütemény

Az epret mindenhogyan szeretjük, először is csak úgy magában, ha édes, zamatos és puha. Aztán leginkább valamilyen krém és fagylalt formájában, aztán süteményben végül lekvárként egy szelet finom foszlós kalács tetején , vagy palacsintába töltve .Mostanában leginkább a zamatos és puha eper hiányzik. Kifejlesztettek egy olyan eperfajtát, ami gyönyörű, nagy szemű, napokig nem romlik meg, és pont az a szaftos puhaság hiányzik belőle, amitől olyan jó. Egy hete kaptam egy láda epret a nagybani piacról, ami majdnem olyan volt, mint amilyen még az otthoni kertben termett valamikor régen. Napokig ettük és mindenfélét készítettem belőle. Levest, fagyit, és ezt a süteményt, ami nagyon-nagyon finom lett. Tovább a recepthez>>>

2 megjegyzés: