Az epret mindenhogyan szeretjük, először is csak úgy magában, ha édes, zamatos és puha. Aztán leginkább valamilyen krém és fagylalt formájában, aztán süteményben végül lekvárként egy szelet finom foszlós kalács tetején , vagy palacsintába töltve .Mostanában leginkább a zamatos és puha eper hiányzik. Kifejlesztettek egy olyan eperfajtát, ami gyönyörű, nagy szemű, napokig nem romlik meg, és pont az a szaftos puhaság hiányzik belőle, amitől olyan jó. Egy hete kaptam egy láda epret a nagybani piacról, ami majdnem olyan volt, mint amilyen még az otthoni kertben termett valamikor régen. Napokig ettük és mindenfélét készítettem belőle. Levest, fagyit, és ezt a süteményt, ami nagyon-nagyon finom lett. Tovább a recepthez>>>
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Hú, nagyon jól néz ki!
VálaszTörlésCsodásan fest
VálaszTörlés