JellyPages.com

2010. október 17., vasárnap

Sárgarépás borsókrémleves

Mostanában azért főzök több krémlevest, bár eddig is nagy arányban készítettem a leveseknek eme változatát, mert a tulajdonomba került néhány leveses csésze. Nyitott szemekkel járok, és nem tudok elmenni egy-egy jobb darab mellet úgy, hogy haza ne vigyem. Ha már van egy új darabom, alig várom, hogy tegyek is bele valamit. Az már szinte mellékes, hogy egy jó kis levessel gazdagodott a gyűjteményem. Tovább a recepthez >>>

6 megjegyzés:

  1. Aliz!

    De jó ötletet adtál. Imádom a krémleveseket.
    Ma én is azt készítettem.
    A csészéd szuper, hol botlottál bele?

    VálaszTörlés
  2. Gesztenye!
    Van egy "lomis" az egyik zalai kis faluban, közel Hévízhez, akik kijárnak Ausztriába lomtalanítani. Amikor csak tehetem, elmegyek turkálni. Nekem direkt jó, hogy csak néhány darab van egy-egy készletből, így akár 1-2 darab tányért is vehetek fillérekért. Ez a csésze alátéttel 100 Ft volt. Egy-egy darabot általában nem nagyon vesznek, csak az ilyenek, mint én is. Már kaptam ajándékba tányért barátoktól is, angliai bolhapiacról. Egyszerűen kincseket lehet találni ezeken a helyeken, csak többször el kell menni,mert ezeket ki kell fogni.:)

    VálaszTörlés
  3. Na majd legközelebb, ha megyünk Keszthelyre én is megnézem. Publikus a település neve?

    VálaszTörlés
  4. Most nem vagyok biztos abban, hogy pontosan tudom, de azt hiszem, hogy Zalaszentlászló, mindjárt a falu elején.

    VálaszTörlés
  5. Aliz!

    MOst jártunk ott a nyáron. Legközelebb megnézem, köszi az infot:-)

    VálaszTörlés