JellyPages.com

2012. november 16., péntek

Csirkecsíkok light bundában

Az oldalamon az egyik legtöbbet dícsért recept a Csirkecsíkok fűszeres tésztában. A titka az, hogy kevés húsból is sokat lehet készíteni, köszönhető annak, hogy a hús csíkokra vágva még több bundát felvesz, és a végeredmény egy nagy halom, finom, fűszeres finomság lesz. Még én sem tudom kivárni, hogy asztalhoz üljünk, az első néhány, az "elrontott" palacsinták mintájára, egyből tesztelésre kerül. (A kínai gyorsbüfékben kapható bundázott húsfélék is soknak látszanak, de csak látszanak.) A bunda nagyon finom rajta, hiszen fűszeres, ha soványnak éppen nem is mondható, hiszen bő olajban sül, így meglehetősen sokat felszív belőle. Több személyes visszajelzést is kaptam ismerőseimtől, hogy az a gyerek, aki eddig nem ette a húst, így elkészítve szívesen elfogyasztotta, a kiadósságáról nem is beszélve, hisz a mai húsárak mellet ez nagyon is számít. Többféle változata is megtalálható az oldalamon, sajtos- és almás bundában is sütöttem már, de mint emlitettem, nem egy diétás étel. Ez a változat, ha zsiradékban nem is, szénhidrátban mindenképpen nagyon szegény, és még finom is. Tovább a recepthez>>>

2012. november 4., vasárnap

Barackos-tojáslikőrös szelet

Ma 3 éves a blogom. Stílusosabb lett volna egy tortareceptet feltenni, de már annak is örülök, hogy nem felejtettem el, ugyanis az előző kettőt igen. Torta helyett ez a süti is megteszi, mert nagyon finom, és még mutatós is.:) Tovább a recepthez>>>