2011. január 23., vasárnap
Virág fánk
Ezt a fánkot nagyon ritkán készítem annak ellenére, hogy finom, mert a lakást alig lehet utána kiszellőztetni, és rengeteg olajat felszív. Jópofa, meg mutatós, de egy jó forgácsfánkot többre becsülök. Ízre hasonló hozzá, de az nem szívja meg magát ennyi olajjal. Ezt azok miatt is írom, akik mos úgy érzik, hogy kell egy ilyen sütőformát szerezniük, de azonnal. Hosszas utánjárást nem ér meg. Sós tésztából is készítettem már dekorációs célból, mint ennél a halas receptnél, mert az vitathatatlan, hogy jól mutat. Tovább a recepthez >>>
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Aliz!
VálaszTörlésEz valami csodás, még akkor is ha sok olajat szív fel.
Meg tudnék most enni egy fél darabot, az talán megbocsátható:-))
Légy szíves nézz be hozzám, kapsz tőlem valamit.