JellyPages.com

2011. január 23., vasárnap

Virág fánk




Ezt a fánkot nagyon ritkán készítem annak ellenére, hogy finom, mert a lakást alig lehet utána kiszellőztetni, és rengeteg olajat felszív. Jópofa, meg mutatós, de egy jó forgácsfánkot többre becsülök. Ízre hasonló hozzá, de az nem szívja meg magát ennyi olajjal. Ezt azok miatt is írom, akik mos úgy érzik, hogy kell egy ilyen sütőformát szerezniük, de azonnal. Hosszas utánjárást nem ér meg. Sós tésztából is  készítettem már dekorációs célból, mint ennél a halas receptnél, mert  az vitathatatlan, hogy jól mutat. Tovább a recepthez >>>

2 megjegyzés:

  1. Aliz!
    Ez valami csodás, még akkor is ha sok olajat szív fel.
    Meg tudnék most enni egy fél darabot, az talán megbocsátható:-))
    Légy szíves nézz be hozzám, kapsz tőlem valamit.

    VálaszTörlés