JellyPages.com

2014. január 31., péntek

Segítséget kérek...

...mert ma reggelre eltűnt a blogom háttérképe, csak egy kék felület maradt. Nagy nehezen megtaláltam azt az oldalt, ahonnan anno letöltöttem a hátteret, meg is találtam, be is raktam az új kódot, vissza is jött a háttér, de a teljes jobb oldali sávot eltüntette. A nagy részét sikerült visszapakolnom, de a követőimet nem találom. A másik nagy gond, hogy eltűnt a blogbelépő sáv a tetejéről (ahol most a jellypages.com sáv látható), így ha most majd kilépek, elképzelhető, hogy nem fogok tudni belépni, (pedig a gépet ki kell kapcsolnom hamarosan). Ha valaki tudna segíteni valami hasznos tanáccsal, nagyon hálás lennék érte. Előre is köszönöm szépen.

2014. január 28., kedd

Hagymás sertésmáj II.

Aki szereti a hagymát, és a májat is, annak ez az étel nagyon fog ízleni. Nagyon sok hagyma kell hozzá, attól lesz nagyon finom. Én általában olajjal főzök, de ehhez az ételhez zsírt használok, mert a maradék hagymás zsír, hát még ha marad a májból is, tökéletes kenyérre való. Tovább a recepthez>>>

2014. január 23., csütörtök

Banános-krémes babapiskóta

Egy újabb banános édesség, ezúttal sütés nélkül. Gyors, egyszerű, mégis finom. 
Mostanában kicsit kevesebb új recept születik, mert gyakran a saját oldalamról válogatok. Azért még van pár régebben készült, és az újdonság utáni izgalomról sem mondtam le, így néha egy-egy érdekesebbnek tűnő ételt is kipróbálok.Tovább a recepthez>>>
Ami most a konyhánál is jobban érdekel, az Adélka, aki már 6 és fél hónapos, és imádom.:)




2014. január 14., kedd

Forró kabinetpuding

Régen az egyik kedvenc gasztronómiai folyóiratom a Mesterkukta volt. Szeretem ezeket a régi újságokat, mert tele vannak jó receptekkel. Ez is egy régi számban volt, és régóta ki akartam próbálni. Jó kis téli desszert. Tovább a recepthez>>>

2014. január 7., kedd