JellyPages.com

2012. május 25., péntek

Sárgabarack krémleves

Már nem sokat kell várni, hogy jöjjön a sárgabarack. Ez még tavalyi recept, amikor is nagyon sok és finom barackot lehetett kapni. Kiváncsi vagyok, hogy idén milyen lesz a termés. Tovább a recepthez>>>

2012. május 17., csütörtök

Marcipános-mézes süti

Sherpánál találtam ez a receptet. Amilyen egyszerű elkészíteni, olyan finom.
Mostanában alig készült olyan étel, ami már nem lenne fent az oldalamon. Élvezem, hogy mostanában úgy főzök, ahogy régen. Hirtelen eszembe jut valami, nem kell hozzá se jegyzet, se recept, nem mérgelődök, hogy elfelejtettem feltölteni a fényképezőgép akkumulátorát, pedig most kellene gyorsan kattintani egyet, és nem kell az asztalnál várni senkinek arra, hogy elkészüljön a fotó. Most abból főzök, ami van. Legutóbb chilis babot készítettem darált húsból, bab- és kukoricakonzervből úgy, ahogy régen, és sokszor készítettem. Valami leves is kellett volna, gyorsan egy kolbászos, köménymagos tojáslevest főztem, és a párom olyan elégedett képet vágott, hogy elgondolkodtam, én tényleg csak a honlapomnak főztem 5 évig? Újra felfedezzük ezeket az egyszerű ételeket. Jöhetnek a tojásos nokedlik, fejes salátával, a friss borsólevesek, és társaik. Tovább a recepthez>>>

2012. május 9., szerda

Uborkás-húsos palacsinta

Rövid pihenő után itt az 1001. recept. Palacsinta minden változatban jöhet, akár édeses, akár sósan, nagyon szeretjük.   Tovább a recepthez>>>