JellyPages.com

2010. december 12., vasárnap

Grillázsos palacsinta

Erre a hétvégére tervezem az ablakos süti megsütését, ami már tavaly is olyan jól mutatott az étkező és a nappali közötti boltívre feltett girlandon, mert a fény átszűrődött rajta. Ebből nem lett semmi. Megfőztem 3 doboz tejkonzervet, hogy csokis marlenkát süssek próbaként, hogy ha jó a recept, akkor karácsonyra egy nagyobb mennyiséget is legyártsak belőle. Ebből se lett semmi. Meg akartam venni a pulykamellet, amit szépen feldolgozva, megtöltve, feltekerve a mélyhűtőbe tettem volna, de ebből se lett semmi. Reggel 9-kor elmentünk itthonról ajándékot vásárolni, és 5 órakor értünk haza. Közben a KFC-ben ettünk valamit, így este lefagyasztottam azt a húst, amiből a mai ebédet készítettem volna. Le vagyunk már megint maradva, pedig tavaly hogy fogadkoztam, hogy soha többé nem fogok az utolsó pillanatban ajándékok után mászkálni. Nagyon fogy az idő, és még tervem sincs a vacsorára, a sütikre (kivéve 1-2 ötletet), és még szabira is csak az ünnep előtt tudok elmenni 2 napra. Lesz majd kapkodás megint. Maradt még egy hétvége a maradék ajándékok beszerzésére, a sütésre és a vacsora előkészítésére. Már most fáradt vagyok...de nem tehetek róla, így is szeretem ezt az egész karácsonyi felhajtást, a vásárlással, a tömeggel, a konyhában eltöltött sok-sok idővel együtt.:)
Hogy erről a palacsintáról is ejtsek néhány szót, nekünk nagyon ízlett. Tovább a recepthez >>>

2 megjegyzés:

  1. Imádom a palacsinta minden formáját, nagyon guszta!
    Emlékszem a tavalyi készülődésre, egy merő rohanás volt a vizsgák miatt az egész, most meg úgy érzem annyi időm van, hogy nem is tudok mit kezdeni vele :-)))
    De ajándékom egy szál se, meg még ötletem se.
    Hála az égnek van még 10 nap :-))

    VálaszTörlés
  2. Zsuzsi!
    Én meg pont fordítva vagyok az idén. Ajándékok 3/4-e megvéve, a maradékra elég lesz a vasárnap délelőtt, de az előételen kívül még az ötlet szintjéig sem nagyon jutottam el a vacsora kérdésben, pedig 24-én sokan leszünk.:)

    VálaszTörlés